Hilsen fra Ankang og Xian

Pastor Cui i Ankang ringte fredag 07.02.20″Vi er nå hjemme på landsbygda hos foreldrene mine. Ingen busser går, så jeg måtte reparere motorsykkelen for å komme meg hit – tre timers reise. Det er bra med alle oss som hører til i kirken, men nå får ingen lov å reise noe sted, så her må vi være en stund. Siden første søndag i januar har vi ikke kunnet samles til gudstjenester, og bryllup må utsettes, alt på grunn av koronaviruset.”Vi nevnte at det er bibeldagen i Norge til søndag, og at det vil bli samlet inn penger til bibler i Kina. Da svarte kona, pastor Sun: “I denne situasjonen betyr det mye at vi den siste tiden har lagt vekt på å lære bibelen utenatt. De som ikke har bibel, har ordene med seg. Og vi har understreket for menigheten at Gud møter dem der de er og at de kan vende seg til Gud alle steder og til enhver tid. Det er viktig nå som vi ikke kan møtes i kirkene.”Til slutt sa hun: “Jeg ber for dere i Norge hver morgen!”
Fra bibelskolen i Xian melder rektor at lærerne er friske. Alle studentene dro hjem til kinesisk nyttår midt i januar. Fordi ingen får lov til å reise noe sted enda, kan de ikke returnere til skolen. Det vil nok ta tid før de kan ta fatt på neste semester. 
La oss på en særlig måte huske på å be for våre søsken i troen i denne tiden!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: