«Ny» menighet i Taiping.

16. mars ble kirken i Taiping gjenåpnet etter 30 år! Synodestyret i Frikirkens søsterkirke på Taiwan har satset skikkelig både ved på pusse opp huset som har stått tomt en tid og ansette en ung evangelist i Taiping. 16. mars var det innsettelse av evangelist Wang og innvielse av det nye kirkelokalet. Huset ligger i et nabolag med mange bolighus, så Wang bestemte at hun ville begynne å ha gudstjeneste hver søndag i tillegg til å bygge relasjoner med nærmiljøet til kirken. Hun har begynt med aktivitetsgruppe for eldre, noe som det var behov for. Allerede er de en liten gruppe som samles, noen eldre kristne som syntes det var for langt til kirken de pleide å gå i og noen som ønsker å vite mer om hva troen på Jesus betyr.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: