Oppdatering fra Taiwan juni 2021


⦁ 2021 er et merkeår for kirken Frikirken har lagt grunnlaget for. Det er 60 år siden misjonsarbeidet i Dungshi startet. Det er 50 år siden leirstedet i Goguan ble tatt i bruk og det er 30 år siden klinikken ble lagt ned og gjort om til aldershjem.
På Taiwan var det planlagt markeringer av dette denne høsten, men nå er det utsatt – kanskje neste år!?
⦁ Rektor Liu på det lutherske seminaret i Xinzhu er i avslutningsfasen og skal flytte tilbake til Los Angeles og undervise på et kinesisk seminar der. Den nye rektoren heter Dr. Chen. Hjemmesiden deres er ⦁ http://www.cls.org.tw
⦁ I mai ble det dessverre en oppblomstring av smitte på Taiwan også. De har nå stengt alle skoler, stoppet alle møter og samlinger og satt i gang med å vaksinere befolkningen. På Det Lutherske aldershjemmet i Dungshi er nå alle ansatte og beboere vaksinert.
⦁ Frikirkens søsterkirke har nå gudstjenester som overføres på nett. Dette skal fortsette ut juli.
⦁ På leirstedet i Goguan er flere leirer avlyst, men de som driver stedet tenker å benytte tiden til å gjøre flere forbedringer. Silkeveien har tatt initiativ til en innsamling til leirstedet. Det drives helt på frivillig basis. Våre gaver synliggjør at de ikke står alene i det verdifulle arbeidet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: