GOD PÅSKE KJÆRE VENNER I NORGE!

Vi har gjennomført to dager med påskefeiring allerede her i Ankang. På langfredag var vi 100 til gudstjeneste og møte på ettermiddagen og i dag var vi 130. I morgen har vi den store påskefeiringen. Vi har mange som har kommet langveisfra og som bor her i kirken. Vi regner med at vi blir 200 til feiringen. Vi begynner kl.0730 med bønn, 0800 har vi bibellesning med de som ønsker å bli lest for. Det er påske fortellingene som blir lest.  Fra0830 har vi en halv time med sang og kl. 0900 begynner den første gudstjenesten. 1030 har vi den andre gudstjenesten med 14 til dåp og vi feirer nattverd sammen. Vi har nå anledning til å servere middag i kirken. Om ettermiddagen har vi påskefeiring med 14 forskjellige innslag fra menighets medlemmene. I dag da vi avsluttet møtet, sa noen av de kristne: I morgen kommer jeg med det fineste plagget! Vi må være fine når vi skal feire Jesu oppstandelse!

Jesus er oppstanden! Vi har verdens beste evangelium!

Hjertelig hilsen pastor Cui Wan Jun.

Ankang 3 april 2021.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: