Handicapgruppa Sennepshagen

Handicapgruppa Sennepshagen møtes hver lørdag til andakt, sang og lunsj. Denne lørdagen var det tre fra gruppa som hadde forberedt noe å si. Vår gode venn mr. Yu begynte med å si: «Jeg ber for dere i Norge hver dag!» Sterkt å høre! En av kvinnene hadde vært alvorlig syk en stund og fortalte at siden Gud hadde ført henne gjennom dødsskyggens dal, tenkte hun at det var en mening med at hun fortsatt levde. Hun ville at hver dag skulle leves til Guds ære. De lever alle med sterke begrensninger, men vitner så tydelig om Guds grenseløse kjærlighet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: